aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦ. Κωνσταντίνου: «Τελικός με ΑΠΟΕΛ, είναι πάρα πολλά τα κίνητρα να κερδίσουμε»

Φ. Κωνσταντίνου: «Τελικός με ΑΠΟΕΛ, είναι πάρα πολλά τα κίνητρα να κερδίσουμε»

Στα ισχυρά κίνητρα που έχει ο Απόλλων για να κερδίσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων χαρακτήρισε τελικό το ματς με τους γαλαζοκίτρινους και αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Για την ήττα από τον Άρη που δυσκολεύει τα δεδομένα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να αναρριχηθούμε στην 3η θέση. Μπορεί να έμειναν τα ίδια τα βαθμολογικά δεδομένα, όμως έχει παρέλθει μια αγωνιστική. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο τελικό με τον ΑΠΟΕΛ όπου παίζεται όλη η χρονιά και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Για εμάς όπως έχουν εξελιχθεί τα δεδομένα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας και να τα δώσουμε όλα».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Αγωνιζόμαστε αποδεκατισμένοι, όμως όπως και να έχει, πάντα τα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ σε εξιτάρουν. Είναι τα ντέρμπι που σε εξιτάρουν εδώ και μια δεκαετία, άρα και χωρίς κίνητρο υπάρχει ενδιαφέρον. Εμάς είναι πάρα πολλά τα κίνητρα να κερδίσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι ντέρμπι, απέναντι σε μια ισάξια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Εμείς θα παλέψουμε για τις δικές μας πιθανότητες».

Για τον Ρομπέρζ: «Έχει ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και καιρό. Η εγχείρηση είχε διευθετηθεί πριν από δυο μήνες σε κλινική στη Γαλλία. Προέχει το θέμα υγείας του ποδοσφαιριστή. Δεν είναι κάτι το οποίο ήρθε ξαφνικά στα αυτιά μας, το γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Θα είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας».

Για τον Βα: «Έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς».

Για τον Ουάρντα: «Θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ και θα χάσει το παιχνίδι με την Πάφο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το απόγευμα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων. Νομίζω θα έχουμε αρκετό κόσμο».

Για το τι πήγε λάθος στη φετινή χρονιά: «Έχουμε υποπέσει σε λάθη τα οποία αντιλαμβανόμαστε. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Για μας σημασία έχει το μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ