aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛEυχήθηκαν ο αγώνας AΠΟΕΛ-Απόλλων να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου (pics)

Eυχήθηκαν ο αγώνας AΠΟΕΛ-Απόλλων να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου για το Super Cup 2016 το οποίο θα διεκδικήσουν το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ.

Εκ μέρους της ΚΟΠ ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την παρουσία τους στον αγώνα και ευχήθηκε, να γίνει μια αθλητοπρεπής αναμέτρηση την οποία θα χαρεί ο κόσμος.

“Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους ήρωες δασοπυροσβέστες μας Μάριο Αριστοτέλους και Ανδρέα Σοφοκλέους που έχασαν τη ζωή τους στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας. Πριν την έναρξη του αγώνα, θα δοθεί τιμητική πλακέτα στις οικογένειες τους”, ανέφερε ο κ. Λοϊζίδης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Απόλλωνα, ο κ. Κώστας Παπαχριστοφόρου συγχάρηκε το ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του στα play-off του Champions League και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει ότι μπορεί για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ κ. Αλέξη Ανδρέου ο οποίος με τη σειρά ευχήθηκε να γίνει ένας καλός αγώνας και το Super Cup να το κατακτήσει η καλύτερη ομάδα.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων ευχήθηκαν όπως γίνει ένας αγώνας μπροστά σε πολύ κόσμο, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, έχουν εκδοθεί οικογενειακά εισιτήρια αξίας 15 ευρώ με τα οποία μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο ένας άντρας, μια γυναίκα και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

Όσοι αγοράσουν οικογενειακό πακέτο, θα παίρνουν στις εισόδους του Σταδίου αναμνηστικές φανέλες του Super Cup, ως δώρο από την ΚΟΠ.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ.

Οι είσοδοι του ΓΣΠ την Τετάρτη θα ανοίξουν στις 18:30 ενώ θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο.

Μετά από κλήρωση, οι φίλαθλοι του Απόλλων θα καθίσουν στη δυτική κερκίδα (κάτω διάζωμα) και στο βόρειο πέταλο) και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ στην ανατολική κερκίδα και στο νότιο πέταλο).

Ο αγώνας, που θα αρχίσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Σίγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ