aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕξοπλισμένοι με μάσκες στην Ελβετία οι ΑΠΟΕΛίστες

Εξοπλισμένοι με μάσκες στην Ελβετία οι ΑΠΟΕΛίστες

Σε πλήρη επιφυλακή έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην ευρωπαϊκή ήπειρο, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κοροναϊού και ήδη αρκετές χώρες έχουν επιβεβαιώσει επισήμως τα πρώτα κρούσματα ασθενών που βρέθηκαν θετικοί στο ιογενές στέλεχος Covid-19. Ανάμεσά τους και η Ελβετία, χώρα στην οποία ταξιδεύει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Βασιλεία, για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι  ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν την Τρίτη το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κοροναϊού στη χώρα, σε μια περιοχή που βρίσκεται κοντά στην Ιταλία. «Το πρώτο κρούσμα έχει επιβεβαιωθεί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος Τύπου των ελβετικών ομοσπονδιακών αρχών υγείας.

Οι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» που θα συνοδέψουν την αποστολή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με κάποιους να έχουν ήδη πάρει και τα πρώτα μέτρα πρόληψης… Χαρακτηριστική η φωτογραφία ενός φίλου του ΑΠΟΕΛ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Ελβετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ