aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Εξόντωση των Βίκινγκ…»

«Εξόντωση των Βίκινγκ…»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο υδράργυρος ανεβαίνει ενόψει Ρόζενμποργκ. Στον ΑΠΟΕΛ φουλάρουν τις μηχανές και θέτουν παραλλήλως τον ξεκάθαρο στόχο: «Εξόντωση των Βίκινγκ…». Αύριο το πρωί (9 π.μ.) ταξιδεύουν για Νορβηγία, εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης τους περιμένει η πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας για τον πρώτο αγώνα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και όσο πλησιάζει η στιγμή που ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίνσιτς θα τοποθετήσει την μπάλα στη σέντρα του σταδίου Λέρκενταλ, όλο και πιο πολύ γίνεται πεποίθηση ποδοσφαιριστών και φιλάθλων ότι η ομάδα μπορεί να εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα της πρόκρισης.

Η Ρόζενμποργκ είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, αφού το πρωτάθλημα στη Νορβηγία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Άρα, αυτό αποτελεί ένα αβαντάζ, κάτι που ασφαλώς προσμετρά ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος παίρνει τα μέτρα του προκειμένου η ομάδα να μη χάσει την αγωνιστική της ισορροπία, αποδίδοντας εν τέλει όλα όσα διδάσκονται καθημερινά στις προπονήσεις.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να διεκδικήσουν από την «πίτα» των πιθανοτήτων ό,τι τους αναλογεί. Δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν ανοικτή την πόρτα της πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανένας εξάλλου δεν θα περιμένει ν’ ακούσει τίποτε το διαφορετικό από τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ στην αυριανή αναχώρηση της αποστολής ως προς τον τρόπο προσέγγισης της αναμέτρησης. Άλλωστε η περίοδος αλλά και τα δείγματα των καιρών είναι τέτοια, όπου τα πολλά λόγια περιττεύουν. Το πρόδιδαν εδώ που τα λέμε και οι αντιδράσεις με το άκουσμα του αντιπάλου στην κλήρωση που έγινε προσφάτως στη Νιόν.

Αγωνιστικά όλα κυλούν ομαλά και ο Κρίστιανσεν καταστρώνει τα πλάνα του. Το γεγονός ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, του δίνει τη δυνατότητα να «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Όσο κι αν τα πράγματα είναι όπως και να τα δει κανείς δύσκολα, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ μπαίνουν αύριο το πρωί στο αεροπλάνο με άσβεστη τη φλόγα της ελπίδας στην ψυχή τους, με στόχο να δώσουν με αποφασιστικότητα τη μάχη με τους Νορβηγούς, που θα τους βγάλει στο ξέφωτο της επιτυχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ