aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈξι μήνες φυλάκιση με αναστολή σε 26χρονη Ομονοιάτισσα!

Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή σε 26χρονη Ομονοιάτισσα!

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Φιλελεύθερου, γυναίκα φίλαθλος καταδικάστηκε χθες από δικαστήριο της πρωτεύουσας σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και διατάχθηκε να παραμείνει έξι μήνες μακριά από τα γήπεδα, για ρίψη δύο κροτίδων κατά οχημάτων έξω από το ΓΣΠ.

Πρόκειται για 26χρονη από τη Λευκωσία, η οποία αντιμετώπιζε 17 κατηγορίες που αφορούσαν την κατοχή και ρίψη κροτίδων. Τα αδικήματα τελέστηκαν στις 2/5/2015 κατά τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας. Η 26χρονη, που είναι οπαδός της Ομόνοιας, σε δύο περιπτώσεις έξω από το στάδιο ΓΣΠ, έριξε σε διερχόμενα οχήματα δύο κροτίδες, προκαλώντας μικροζημιές σε ένα όχημα.

Χθες, επαρχιακό δικαστήριο στη Λευκωσία που εκδίκασε την υπόθεση, επέβαλε στην 26χρονη ποινή φυλάκισης έξι μηνών αναστέλλοντάς την για τρία χρόνια και εξέδωσε παράλληλα διάταγμα αποκλεισμού της από τα γήπεδα για έξι μήνες. Με την ποινή αυτή τα δικαστήρια προειδοποιούν ότι θα επιβάλλουν αυστηρές ποινές σε όσους παραβαίνουν τον νομό περί βίας στα γήπεδα.

Προχθές, άλλο δικαστήριο στη Λάρνακα, καταδίκασε σε 15 ημέρες φυλάκιση 23χρονο οπαδό της ΑΕΚ Λάρνακας, ο οποίος εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να ρίχνει καπνογόνο εντός του γηπέδου κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλωνα στις 3 Ιανουαρίου 2017. Επίσης αποκλείστηκε από τους αγώνες της ομάδας του για περίοδο έξι μηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ