aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈξαλλος Τζιμπούρ: «Ποια αστυνομία; Δεν με ψάχνει κανείς»

Έξαλλος Τζιμπούρ: «Ποια αστυνομία; Δεν με ψάχνει κανείς»

Εξοργισμένος με το δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν ότι αναζητείται από την αστυνομία δήλωσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ μιλώντας στο SDNA. Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο 33χρονος επιθετικός έχει μπλεξίματα με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες τον αναζητούν μέσω των αρμόδιων ποδοσφαιρικών αρχών σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο τόπος διαμονής του.

Στο δημοσιεύμα δεν αναφερόταν ο λόγος για τον οποίο ο Τζιμπούρ αναζητείται από την αστυνομία. Το SDNA επικοινώνησε με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όχι μόνο δήλωσε άγνοια για όλα αυτά, αλλά ξεκαθάρισε με οργή ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αναζήτησής του από την αστυνομία.

«Εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα και κανείς δεν με ψάχνει. Όλα είναι ψέματα» ήταν τα πρώτα λόγια του Τζιμπούρ στο SDNA. «Αυτός που έγραψε αυτή την πληροφορία, ας μας πει που είναι αυτό το χαρτί, σύμφωνα με το οποίο με αναζητούν από την αστυνομία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Αρκετά πια με τα ψέματα», κατέληξε ο Αλγερινός επιθετικός στην επικοινωνία που είχε μαζί του το SDNA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ