aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕυρωπαίος και στο φούτσαλ! (video)

Ευρωπαίος και στο φούτσαλ! (video)

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και την JB Futsal Gentofte με 4-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Preliminary Round και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση του Main Round του UEFA Futsal Cup. Για τους γαλαζοκίτρινους, που βρίσκονται στους 6 βαθμούς, σκόραραν οι Νενέ και Καράσκο.

Μεθαύριο οι πρωταθλητές μας θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα του τουρνουά ASUE στις 18:00, χωρίς τον Σάββα Ομήρου, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών. Όπως χθες, έτσι και σήμερα ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 6′ οι Δανοί προηγήθηκαν με 1-0, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Προτού συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Νενέ ισοφάρισε σε 1-1 και στην επόμενη φάση σημάδεψε το δοκάρι.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Καράσκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ. Η απάντηση των Δανών ήταν άμεση (2-2), αλλά ο Καράσκο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ 13 λεπτά πριν από το τέλος (3-2). Η κυπριακή ομάδα δέχθηκε και πάλι γρήγορα την ισοφάριση, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι.

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε, έψαξε και πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Ο Νενέ τρία περίπου λεπτά πριν από το φινάλε σκόραρε και χάρισε την πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα μας. Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος σημείωσε το 7ο τέρμα στο τουρνουά και βρίσκεται στην πρώτη θέση στο σχετικό πίνακα της ομάδας. Ευριπίδου, Στυλιανού, Λέο, Καράσκο, Ομήρου (Νενέ, Χριστοδούλου, Λακούφης, Περικλέους).

Μετά την επιτυχία του το ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο main round της διοργάνωσης. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η ASUE Ερεβάν νίκησε με 3-2 την AFM Futsal Maniacs Ελβετίας.

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α Ν ΙΣ ΗΤ Υ Κ +/- Β
1  ΑΠΟΕΛ 2 2 0 0 13 10 3 6
2  Gentofte 2 1 0 1 9 8 1 3
3  Asue 2 1 0 1 7 8 -1 3
4  Maniacs 2 0 0 2 9 12 -3 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ