aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ευγνωμονώ τον Θεό για αυτά που έζησα στον ΑΠΟΕΛ»

«Ευγνωμονώ τον Θεό για αυτά που έζησα στον ΑΠΟΕΛ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, και πρώην μέλος του προπονητικού επιτελείου Γιάννος Ιωάννου μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τα 91α γενέθλια του ΑΠΟΕΛ και για τις στιγμές που πέρασε στην ομάδα.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου, σαν οικογένεια μου, αν και είμαι απλός φίλαθλος τώρα είναι σαν να έχει γενέθλια ένα μέλος της οικογένειας μου», δήλωσε αρχικά ο «Mr. Goal».

Για το τι θυμάται από τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την είσοδο στους «8» του Champions League το 2012 (σ.σ. όταν ήταν βοηθός προπονητής) σχολίασε: «Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες επιτυχίες, είχαμε καλές και κακές στιγμές, αλλά νιώθω ότι οι καλές ήταν περισσότερες. Θα τα λέμε όλα στα εγγόνια μας με μεγάλη ευτυχία. Το τι έχει πετύχει ο ΑΠΟΕΛ με την είσοδο στους «8» του Champions League, κάτι το οποίο κανείς δεν φανταζόταν, είναι κάτι το οποίο ευγνωμονώ τον θεό που έζησα και είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας».

Καταληκτικά έδωσε την ευχή του για τον ΑΠΟΕΛ: «Να συνεχίσει, να βελτιώνεται και να θυμόμαστε πάντα αυτούς που είχαν την ιδέα και ίδρυσαν τον μεγάλο αυτό σύλλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ