aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈβαλε στο «μάτι» τον ελεύθερο Ενσούε

Έβαλε στο «μάτι» τον ελεύθερο Ενσούε

Για προχωρημένες επαφές του Εμίλιο Ενσούε με την Μαλάτιασπορ κάνει λόγο η ιστοσελίδα spor.haber7.com. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τουρκική ομάδα έβαλε στο «μάτι» τον Ισπανό με καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα ποδοσφαιριστή και οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή είναι αρκετές.

Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι όντως ο 32χρονος δεξιός μπακ είναι σε επαφές με τους Τούρκους, όμως η προσφορά που του κατατέθηκε δεν τον ικανοποιεί. Επαφές υπάρχουν και με ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δίχως όμως να προκύπτει κάτι χειροπιαστό.

Στο συμβόλαιο του Ενσούε με τον ΑΠΟΕΛ υπήρχε όρος αυτόματης ανανέωσης εάν συμπλήρωνε ένα ποσοστό συμμετοχής των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, κάτι που δεν πέτυχε. Έτσι, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αν και θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κοιτάζει αλλού για ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ