aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈβαλαν στο «μάτι» τον Σάμιο του ΑΠΟΕΛ

Έβαλαν στο «μάτι» τον Σάμιο του ΑΠΟΕΛ

Η κάλυψη του υπεύθυνου των Ακαδημιών αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, με τον Βαγγέλη Σάμιο να είναι ένας από τους υποψήφιους.

Η λίστα με τους υποψήφιους ολοένα και αυξάνεται και η τελική απόφαση δεν θα αργήσει να παρθεί. Δεν αποκλείεται ο εκλεκτός για τη θέση να γίνει γνωστός την εβδομάδα που ακολουθεί.

Οι περιπτώσεις των Γιάννη Βονόρτα, Έβανς Παυλόπουλου παραμένουν ψηλά στη λίστα των «πράσινων», ενώ όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του Βαγγέλη Σάμιου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει εργαστεί για χρόνια στα τμήματα υποδομής από διάφορα πόστα. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει δύσκολη την περίπτωσή, καθώς έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει το θέμα του υπεύθυνου των Ακαδημιών και από εκεί και πέρα θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ