aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈβαλαν στο «μάτι» τον προπονητή Νέων του ΑΠΟΕΛ, αδειάζει θέση;

Έβαλαν στο «μάτι» τον προπονητή Νέων του ΑΠΟΕΛ, αδειάζει θέση;

Επιμένουν στην Ελλάδα να φέρουν τον προπονητή της ομάδας U19 του ΑΠΟΕΛ στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού. Ο Βαγγέλης Σάμιος εμφανίζεται ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας των πρασίνων και τονίζεται πως την απόφαση θα πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος την ερχόμενη βδομάδα.

Στο πλευρό του Ελλαδίτη στον πάγκο της ομάδας Νέων του ΑΠΟΕΛ είναι ο Νούνο Μοράις και μένει να διαφανεί αν ο κ. Σάμιος θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Παναθηναϊκού κάτι που αν συμβεί θα αδειάσει μία θέση στο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr

«Ο Βαγγέλης Σάμιος και ο Γιάννης Βονόρτας είναι οι επικρατέστεροι για την θέση του διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αποφασίζει την άλλη εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η πρόσληψη του διευθυντή της ακαδημίας στον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα αλλά και του Νίκου Νταμπίζα, η ΠΑΕ έκανε έρευνα αγοράς για να καλύψει το κενό. Οι υποψήφιοι ήταν αποκλειστικά από την Ελλάδα και πλέον τα φαβορί είναι ξεκάθαρα. Δύο άνθρωποι που κατά το παρελθόν έχουν εργαστεί για αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου ερίζουν για την θέση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βονόρτα και τον Βαγγέλη Σάμιο. Ο Βονόρτας αποτελεί έναν εκλεκτό της απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου, με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας να έχει την καλύτερη άποψη για τον έμπειρο τεχνικό. Όσον αφορά τον Σάμιο, τα τελευταία χρόνια είναι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πόστο και όλα είναι ανοιχτά.

Την ερχομένη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, ο Γιάννης Αλαφούζος θα καταλήξει στον εκλεκτό και θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ