aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈτσι τσακώνεται στο σπίτι η Αριστοτέλους με τον Εφραίμ

Έτσι τσακώνεται στο σπίτι η Αριστοτέλους με τον Εφραίμ

Γιώργος  Εφραίμ και Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι πολύ ταιριαστοί και ο ερωτάς τους με τον χρόνο δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Ο ερχομός της κορούλας τους πριν λίγους μήνες συμπλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους.

Ωστόσο, όπως όλα τα ζευγάρια άλλωστε, έχουν διαφωνίες και τυχαίνει να τσακώνονται για καθημερινά πράγματα. Οι τσακωμοί τους αποτέλεσαν θέμα συζήτησης στο πάνελ του «Με Αγάπη Χριστιάνα», με την ομάδα της παρουσιάστριας να σχολιάζει με χιούμορ τους τσακωμούς τους.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια αντιδρά όταν τσακώνεται με τον σύζυγό της, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα τα ακούσεις αλλά μόλις βάλει τελεία ο Γιώργος, ε να μιλάς ε να μιλάς ε να μιλάς αλλά δε θα σου απαντήσει ο Γιώργος…». Η Χριστιάνα χαμογέλασε στον συνεργάτη της και απάντησε απλά: «Μάλιστα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ