aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈτσι θα διατηρηθεί στους «ισχυρούς» την τριετία 2018-21!

Έτσι θα διατηρηθεί στους «ισχυρούς» την τριετία 2018-21!

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι του ΑΠΟΕΛ, σε ό,τι αφορά στη βαθμολογία και την κατάταξη του στη σχετική λίστα της ΟΥΕΦΑ. Οι γαλαζοκίτρινοι μάζεψαν 4.000 βαθμούς ως τώρα (bonus points) και με βάση και τους βαθμούς των υπολοίπων τεσσάρων σεζόν έχουν συγκεντρώσει 25.000 βαθμούς.

Συγκομιδή που τους φέρνει στην 52η θέση της σχετικής κατάταξης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Μια θέση την οποία ασφαλώς και μπορεί να βελτιώσει στη συνέχεια, μέσω της συμμετοχής του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το νέο στάτους που θα επικρατήσει στα ευρωπαϊκά κύπελλα για την επόμενη τριετία (2018-2021), θα διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ στους «ισχυρούς» μέχρι τον 3ο προκριματικό (με την βαθμολογία που έχει ως τώρα), με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν τη δυνατότητα να «φτάσουν» στους «ισχυρούς» μέχρι και τα πλέι οφ στη νέα σεζόν.

Όλα αυτά -επαναλαμβάνουμε- ανάλογα με το τι βαθμούς θα μαζέψει από τους αγώνες των ομίλων, ενώ να πούμε πως η κατάταξη της ΟΥΕΦΑ παραμένει πενταετής και δεν επεκτείνεται σε δεκαετή. Η δεκαετία έχει να κάνει με τον διαμοιρασμό ή αλλιώς το μπόνους της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ