aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈτσι θα «αποδράσει» από τη Λάρνακα

Έτσι θα «αποδράσει» από τη Λάρνακα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παρατάξει την ομάδα του Γιώργος Δώνης στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη σε σχέση με αυτό που προηγήθηκε κόντρα στην Τότεναμ. Κάτι εξάλλου που συνηθίζει να πράττει ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιώργος Μερκής διεκδικεί μία θέση στην καρδιά της άμυνας (μπροστά από τον Μπόι Βάτερμαν), εκτοπίζοντας από την ενδεκάδα έναν εκ των Καρλάο, Χεσούς Ρουέδα.

Στο δεξιό άκρο της οπισθοφυλακής θα είναι ο Πραξιτέλης Βούρος και στην αντίθετη πλευρά θα επιστρέψει ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, παίρνοντας τη θέση του τιμωρημένου Ρομπέρτο Λάγο (αποβολή στο ματς με την Ανόρθωση). Ο Ελλαδίτης προπονητής χρησιμοποιεί τον Αγκουστίν Φαρίας στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αφήνοντας εναλλάξ στον πάγκο τους Νούνο Μοράις και Βινίσιους. Θα το κάνει άλλη μια φορά; Η απάντηση λίγο πριν από τη σέντρα.

Από εκεί και πέρα, δεν θα ξαφνιάσει εάν δούμε τον (ξεκούραστο) Τόμι Ορ στις πτέρυγες του κέντρου για να πάρει ανάσες ο Στάθης Αλωνεύτης ενώ στην αντίθεση πλευρά υπάρχουν οι επιλογές των Γκαγιάς Ζαχίντ, Ρόλαντ Σάλαϊ. Ο Ούγγρος «παίζει» για να αγωνισθεί (και) λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Στην εν λόγω θέση αγωνίζεται και ο Λούκας Σόουζα (δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα), ο οποίος στο παιχνίδι με τον Άρη έκανε το ντεμπούτο του, δείχνοντας καλά στοιχεία. Οπότε, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού, αρχίζοντας να δικαιώνει τις προσδοκίες που γεννήθηκαν με την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ