aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈτσι κλείνει το μετεγγραφικό καρέ στον ΑΠΟΕΛ

Έτσι κλείνει το μετεγγραφικό καρέ στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της τέταρτης προσθήκης στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι συζητήσεις με τη Στουτγκάρδη, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Εμπενίζερ Οφόρι, έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, φτάνοντας μάλιστα σε εκείνο το σημείο ώστε να εκφράζεται η αισιοδοξία πως κατά πάσα πιθανότητα εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, η οποία προβλέπει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Τι έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες του «Καραβίδα»…

Με τη διευθέτηση των λεπτομερειών, ο Οφόρι θα ταξιδέψει στην Κύπρο ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και ακολούθως να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Αξίζει να σημειωθεί πως η εγγραφή του Οφόρι δεν προϋποθέτει επιπρόσθετη αποχώρηση από το ρόστερ καθώς ο ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο Β.

Γιατί ο Ενσούε ταιριάζει «γάντι» στον ΑΠΟΕΛ

Ο 22χρονος αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, αν και έχει χρησιμοποιηθεί σε ορισμένα παιχνίδια και στα άκρα του κέντρου. Τη φετινή σεζόν, ο Οφόρι μέτρησε δύο συμμετοχές με τη Στουτγκάρδη. Στη Γερμανία μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΙΚ Στοκχόλμης, με τη φανέλα της οποίας αναδείχθηκε καλύτερος μέσος του σουηδικού πρωταθλήματος το 2015. Από το 2013 έως το 2016 κατέγραψε 101 παιχνίδια, 5 γκολ και 15 ασίστ. Είναι δύο φορές διεθνής με την ομάδα ανδρών της Γκάνας.

Ντε Καμάργκο-Φιρμίνο: «Eυχαριστώ που ήρθες…» (pics)

Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποδεσμεύσει έναν ποδοσφαιριστή ώστε να εγγραφεί ο Εμίλιο Ενσούε, με την προδιαγραφόμενη απόκτηση του Γκανέζου μέσου να «επιβεβαιώνει» κατά κάποιον τρόπο πως αυτός που θα αποχωρήσει είναι ο Αγκουστίν Φαρίας. Επισφαλής, πάντως, είναι και η θέση του (τραυματία) Ζίφκο Μιλάνοφ.

Μια ανάσα από το deal με Οφόρι ο ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ