aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈτσι έχουν τα δεδομένα με Βάτερμαν!

Έτσι έχουν τα δεδομένα με Βάτερμαν!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Το ότι έχει λείψει από τον ΑΠΟΕΛ ο Βάτερμαν το δείχνουν τα γκολ που δέχθηκε κυρίως στο πρωτάθλημα αφού ο Πέρεζ φαίνεται να μην εμπνέει την εμπιστοσύνη των αμυντικών της ομάδας του. Οι γαλαοζοκίτρινοι έχουν δεχθεί 29 τέρματα στον θεσμό αριθμός τεράστιος με βάση τα προηγούμενα χρόνια με την ανασταλτική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο τραυματισμός του Ολλανδού έχει ξεκάθαρα στοιχίσει με τον ίδιο να ακολουθεί εδώ και μέρες κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όμως σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε η επιστροφή του στην ενεργό δράση αργεί.

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» του Δώνη και η επιστροφή του! (pics)

Το πρόβλημα στον ώμο έχει μεν ξεπεραστεί όμως ο Βάτερμαν δεν βρίσκεται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας λόγω της φύσεις του τραυματισμού του χωρίς αυτό να σημαίνει πως νιώθει ενοχλήσεις. Απεναντίας τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά όμως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: «Ατού» στο μανίκι του Μπαλταζάρ

Με βάση αυτά τα δεδομένα Πέρεζ και Γκουδίνο θα είναι οι επιλογές Μπαλταζάρ για το τέρμα στους επόμενους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, τουλάχιστον στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και με την Ανόρθωση με την επάνοδο του Ολλανδού να αναμένεται μετά τις γιορτές του Πάσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ