aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έτσι έχουν τα δεδομένα με τον Μιλάνοφ»

«Έτσι έχουν τα δεδομένα με τον Μιλάνοφ»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Ολα», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα τον οποίο θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα έτσι ώστε να μπουν με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς τέσσερις (Εφραίμ Μπερτόλιο, Ιωάννου, Μιλάνοφ), οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Ελλαδίτης κόουτς έχει στην διάθεση του όλα τα τελευταία αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων. Ο Βούλγαρος ακραίος αμυντικός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο διαχρονικά, και στη σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ θα γίνει ξανά αξιολόγηση της κατάστασης του έτσι ώστε να καθοριστεί ο τρόπος και η περίοδος αποθεραπείας του.

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Τόμι Ορ, ο Πετεβίνος είπε ότι είναι κάτι φυσιολογικό να εκφράζει την απογοήτευση του αφού είναι επαγγελματίες, είναι όνειρο ζωής για τον κάθε παίχτη να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και οι γαλαζοκιτρίνοι χαίρονται για το γεγονός ότι ο ίδιος θέλει να αποδείξει την αξία του.

Παρ’ όλο που ο Δώνης δεν τον δήλωσε στην λίστα για την Ευρώπη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται αφού παραμένει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Εκφράζεται αισιοδοξία από την ομάδα της Λευκωσίας ότι ο Αυστραλός έχει να δώσει πάρα πολλά στους αγωνιστικούς χώρους στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τέλος, όσον αφορά στα εισιτήρεια διαρκείας, ο αριθμός έχει ξεπεράσει τα 7700 και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο στόχος των 8000 θα επιτευχτεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ