aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΈτοιμοι για τον τελικό (ΑΠΟΕΛ)

Έτοιμοι για τον τελικό (ΑΠΟΕΛ)

Με δύο τελικούς κυπέλλου, οι οποίοι θα διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου, ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για το τμήμα Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα της Υδατοσφαίρισης του Σωματείου δεν μπορεί να μην έχει αποτελέσματα.

Και αυτό γιατί η ομάδα τον Παίδων (U15) του ΑΠΟΕΛ κατάφερε για πρώτη φορά στην πολύ σύντομη ιστορία της να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στον Τελικό του Κυπέλλου Κύπρου όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Πάφου.

Οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες στον τρίτο χρόνο λειτουργείας του Τμήματος Υδατοσφάιρισης του ΑΠΟΕΛ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το Κύπελλο, μια απόδειξη ότι η σκληρή δουλεία, η επιμονή και η αγάπη προς το άθλημα φέρνουν αποτελέσματα. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στις 15:30 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού.

Τον ίδιο στόχο έχει και η ομάδα Μίνι Παίδων (U13) του ΑΠΟΕΛ η οποία θα διεκδικήσει και αυτή τον πρώτο τίτλο απέναντι στην Λάρνακα. Οι μικρότεροι γαλαζοκίτρινοι πολίστες θα συμμετέχουν στον τελικό κυπέλλου που διεξάγεται για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπριακή υδατοσφαίρισης με μια τόσο επίσημη μορφή. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 18:00 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού.

Να ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ διαθέτει κλιμάκια για διάφορες ηλικίες παιδιών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτό το πολύ ενδιαφέρον ομαδικό άθλημα του υδάτινου στίβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ