aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ετοιμάζει πρόταση για Ντγκανί ο ΑΠΟΕΛ»

«Ετοιμάζει πρόταση για Ντγκανί ο ΑΠΟΕΛ»

Άλλο ένα όνομα ποδοσφαιριστή από το Ισραήλ εμφανίζεται ως μετεγγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος, αυτή τη φορά, για τον Ισραηλινό, Όρελ Ντγκανί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα οι γαλαζοκίτρινοι ετοιμάζουν προσφορά γι’ απόκτηση του 30χρονου αρχηγού της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει καθώς ζήτησε αύξηση απολαβών και το αίτημα του δεν έγινε αποδεκτό.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ ο ΑΠΟΕΛ θα καταθέσει πρόταση ύψους 200.000 δολαρίων στην Μακάμπι για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Ενδιαφέρον για τον Ντγκανί υπάρχει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Μπερ Σεβά, εντούτοις ο ποδοσφαιριστής προτιμά να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Πάντως, τις πλείστες φορές τα δημοσιεύματα που προέρχονται από το Ισραήλ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με τις κυπριακές ομάδες να χρησιμοποιούνται ως «μοχλοί» πίεσης από διάφορους ατζέντηδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ