aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕθνικός - ΑΠΟΕΛ: To πρόσωπο, η φάση κι ο Λούκας Σωτηρίου

Εθνικός – ΑΠΟΕΛ: To πρόσωπο, η φάση κι ο Λούκας Σωτηρίου

Αποτέλεσε μακράν τον πιο δραστήριο ποδοσφαιριστή στο ματς Εθνικός Άχνας – ΑΠΟΕΛ (0-0) όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι. Ο λόγος για τον 25χρονο Καμερουνέζο Ιμπραΐμ Κονέ, ο οποίος ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε ο Εθνικός. Πέτυχε ένα γκολ το οποίο σωστά όμως ακυρώθηκε (οφ σάιντ), έδωσε και κέρδισε αρκετές μάχες, κάνοντας γενικώς αισθητή την παρουσία του. Γενικώς, κανείς δεν υστέρησε από τους γηπεδούχους.

Όσον αφορρά στην κορυφαία φάση, καταγράψαμε τα εξής: Μέσα σε ένα λεπτό και δη το 53ο, χάθηκαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά, μετά από κεφαλιά του Σόουζα, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στην προσπάθεια του Κυριάκου να την απομακρύνει. Στη συνέχεια, ο Mάριος Ηλία έφυγε στην αντεπίθεση και θα μπορούσε από καλή θέση μέσα στην περιοχή να ανοίξει το σκορ.

Ο διαιτητής, Λούκας Σωτηρίου, ήταν κοντά στις φάσεις και οι πλείστες υποδείξεις του ήταν σωστές. Ορθά δεν έβαλε το σφυρί στο στόμα για να σφυρίξει πέναλτι σε τρεις περιπτώσεις (Ιωάννου 18΄, Κονέ 40΄, 79΄) και ορθά, επίσης, απέβαλε τον Χριστοφή σε χρόνο καθυστερήσεων. Το γκολ που πέτυχε ο Κονέ σωστά ακυρώθηκε (5΄).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ