aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Εθνική υπόθεση οι αγώνες με τον διάσημο ΑΠΟΕΛ»

«Εθνική υπόθεση οι αγώνες με τον διάσημο ΑΠΟΕΛ»

Ανυπόμονος για τους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ στον α΄ πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε στην ιστοσελίδα sportas.lt της Λιθουανίας το νέο απόκτημα της Σούντουβα, Γκιλέρμε Φίνκλερ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αφού εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Λιθουανίας χαρακτήρισε σημαντικούς τόσο για την ομάδα όσο και για ολόκληρη τη χώρα τις αναμετρήσεις με τον διάσημο, όπως τον χαρακτήρισε, ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ένας πονοκέφαλος €600.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήμουν στην Βραζιλία και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, βρήκα ενδιαφέρουσα την πρόταση της Σούντουβα. Μάζεψα διάφορες πληροφορίες από το google και αποφάσισε να αποδεχθώ την πρόκληση. Κοιτάζω μπροστά για το μέλλον. Η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, κέρδισε τον τίτλο την περασμένη σεζόν και είναι στην κορυφή φέτος. Είναι πάντα ευχάριστο να παίζεις σε ομάδας που κυνηγούν μόνο τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι δύο «φευγάτοι», το ερωτηματικό και το μέλλον του Βούρου  

Είναι ευχάριστο όταν οι ομάδες θέλουν να στεφθούν πρωταθλήτριες και εδώ βρήκα αυτό τον δρόμο. Οι ποδοσφαιριστές και όλα τα στελέχη της Σούντουνα, οι οπαδοί επίσης, ανυπομονούν για τους αγώνες με τον διάσημα ΑΠΟΕΛ στον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε τους σημαντικούς αγώνες όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για ολόκληρη τη χώρα (σ.σ. Λιθουανία), και αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό κίνητρο για εμένα. Κοιτάζω μπροστά για τις αναμετρήσεις και θα ήταν υπέροχο να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο», δήλωσε ο Γκιλέρμε Φίνκλερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ