aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈστειλε μηνύματα ο «Καραβίδας» για διαβάθμιση και Αλεξάνδρου!

Έστειλε μηνύματα ο «Καραβίδας» για διαβάθμιση και Αλεξάνδρου!

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας») ο οποίος παρά την ήττα από την ΑΕΚ (1-2) παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ ευχαρίστησε τους Χατζηλούκα και Αλεξάνδρου που αποτέλεσαν παρελθόν προ ημερών.

Αναλυτικά: «Βελτιωνόμαστε, υπάρχουν κι αυτά. Ο κατήφορος έχει και ανήφορο. Πιστεύω στην ομάδα. Δεν υπάρχει θέμα διαβάθμισης στην Δόξα. Θα πάει καλύτερα απ’ όσο περιμένουν. Είμαστε μικρή ομάδα όμως συμπεριφερόμαστε ως μεγάλη. Έχουμε παρόν και μέλλον. Κάπου θα σπάσει αυτό, πρέπει να βλέπουμε ότι μπορούμε να πάρουμε και να το πάρουμε. Ο Ερανοσιάν είναι γνωστός για την αξία του, είχε ένα άτυχο συμβάν, πήρε δύο πρωταθλήματα με μια μικρομεσαία ομάδα. Είναι προσωπικός μου φίλος, πιστεύουμε σε αυτόν. Ευχαριστούμε τον φίλο μου τον Χατζηλούκα, έχει κάνει πολλά γι αυτή την ομάδα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Ευχαριστώ και τον Νεκτάριο, κάπου κουράστηκε, ήταν κοινή απόφαση. Υπάρχει θέση γι’ αυτόν στην Δόξα και το ξέρει, περιμένουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ