aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έσκασε τηλεφώνημα στον Μιλόγεβιτς!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Μπορεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, να λέει (στο Twitter) ότι «τώρα πάμε copy paste με την προπονητολαγνεία», αλλά τ’ όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δεν μπορεί να ξεπήδησε μέσα από την… κοιλιά ενός ονειροπαρμένου δημοσιογράφου. Ο Άκης Τριανταφύλλου, ο καλός συνάδελφος του «Goal» Ελλάδος, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι έσκασε και τηλεφώνημα.

«Στον Πανιώνιο μπορεί να τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα του προπονητή και να μην… τσιμπάνε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς φευγάτο, όμως το βέβαιο είναι πως ο Σέρβος είναι έτοιμος να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως, εκτός από τις δελεαστικές προτάσεις της Κίνας που έχει στα χέρια του, προσφάτως έσκασε τηλέφωνο από τους γνώριμους… κουμπάρους και συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ!

Οι Κύπριοι με τη σειρά τους έχουν αρχίσει να ψάχνονται καθώς ο τεχνικός τους, Τόμας Κρίστιανσεν, ακούει συνεχώς ισπανικές «Σειρήνες» και στο πρόσωπο του κόουτς των «κυανέρυθρων» φαίνεται πως βλέπουν μια εξαιρετική λύση για τη διαδοχή του. Ο Μιλόγεβιτς άλλωστε δεν τους είναι άγνωστος, αφού είχε δουλέψει με επιτυχία στην Ομόνοια την περίοδο 2015-2016. Μένει να φανεί τι θα διαλέξει ο Μιλόγεβιτς, που διαψεύδει καθημερινά και στην πράξη τη φράση του Χρήστου Δάρα «και πού να πάει ο Μιλόγεβιτς;», έγραψε χθες στην στήλη του ο Άκης Τριανταφύλλου και το θέμα αναπαράχθηκε στις πλείστες ελληνικές και κυπριακές ιστοσελίδες.

Αν πάμε μερικούς μήνες πίσω θα θυμηθούμε ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς «αδικήθηκε» (τα εισαγωγικά απαραίτητα) στην Ομόνοια. Ο πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων, όταν είχε ερωτηθεί για το διαζύγιο με τον Μιλόγεβιτς είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτός έφυγε εμείς δεν τον διώξαμε. Ήταν απρόοπτο για μας. Αφού μιλούσαμε και για την επόμενη σεζόν. Μας παρέθεσε δύο λόγους που μας ανέφερε. Ο πρώτος λόγος είναι πως είναι μακριά από την οικογένειά του και πως είναι κουρασμένος. Μετά όμως το αναίρεσε λέγοντας πως αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Αλλά ύστερα είπε ότι η δουλειά με τον κύριο Νταμπίζα δεν θα αποδώσει και προτιμά να φύγει τώρα παρά μετά».

Με λίγα λόγια αν πιστέψουμε στον κ. Ιακωβίδη, ο Μιλόγεβιτς όχι μόνο οδήγησε την Ομόνοια στον τελικό του Κυπέλλου και εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά προέβλεψε τι θα γίνει και στην επόμενη σεζόν! Το συμβόλαιο του Σέρβου τεχνικού με τους πράσινους έληγε στις 31 Μαΐου 2016.

«Μπορεί να τέθηκε το θέμα δύο με τρεις φορές κατά πόσο θα παρέμενα στην ομάδα ή όχι, αλλά θεωρήθηκε σωστό να τελειώσουν οι υποχρεώσεις, δεν είχε ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμη αν η Ομόνοια έπαιρνε έξοδο στην Ευρώπη και μετά να συζητηθεί και να αποφασιστεί αυτό το θέμα. Εντούτοις, πριν από δύο μήνες, περίπου, ήρθε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, ο οποίος πήρε εν λευκώ όλα όσα αφορούν στην ομάδα. Ο προγραμματισμός θα γινόταν κυρίως από τον τεχνικό διευθυντή, δηλαδή, άρα θεώρησα σωστό πως θα έπρεπε να αφήσω ελεύθερο το πεδίο να αποφασίσει ο ίδιος για το κτίσιμο της Ομόνοιας για τη νέα περίοδο», είχε δηλώσει ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς σε συνέντευξή του και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω:

«Μιας και η διοίκηση αποφάσισε να έρθει τεχνικός διευθυντής για το σχεδιασμό της ομάδας στη συνέχεια, φάνηκε στις συναντήσεις που είχαμε ότι θα υπήρχε στο μέλλον διαφωνία και αποφάσισα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου για το καλό της Ομόνοιας, μιας και το συμβόλαιό μου τελείωνε 31 του μηνός, να έχει την ευκαιρία αυτός να διαλέξει τους συνεργάτες, το τεχνικό επιτελείο, για τη συνέχεια. Η ομάδα της Ομόνοιας είναι μεγάλο σωματείο και δεν θα άξιζε να υπάρχουν αυτές οι διαφωνίες στο άμεσο μέλλον».

Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι στις συναντήσεις Νταμπίζα – Μιλόγεβιτς υπήρχαν διαφωνίες στον τρόπο λειτουργίας και δουλειάς στην Ομόνοια για τη σεζόν 2016-17. Ο Νταμπίζας ήταν το ουσιαστικό πρόβλημα του Σέρβου, αφού ανάμεσα σε άλλα, «κοντραρίστηκαν» και παραμονές του τελικού, όταν ο «Ντάμπι» έβαλε… χέρι στον Μιλόγεβιτς για το ποιον τερματοφύλακα θα χρησιμοποιήσει.

Ο Μιλόγεβιτς πήγε στον Πανιώνιο, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Λευκωσία. Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι ανάμεσα στα λάθη του Νταμπίζα ήταν και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή λύση για να μείνει ο Μιλόγεβιτς και πήγε σε λύση Κάρβερ με τα γνωστά αποτελέσματα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ