aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ερωτηματικό για τον Γιαννιώτα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν ερωτηματικό ως προς την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Για άλλη μια σεζόν ο Ελλαδίτης ίσως να μην καταφέρει να πείσει το νέο προπονητή των ερυθρόλευκων, Μπέσνικ Χάσι, αφού ήδη η ομάδα του Πειραιά έχει στο στόχαστρο της τον Καρσελά για τα φτερά της επίθεσης.

Tο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, Sport24.gr, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι ερυθρόλευκοι παλεύουν την περίπτωση του Καρσελά για την ενίσχυση των φτερών της επίθεσης. Επίσης, υπάρχουν οι Σεμπά, Μανθάτης, Πάρντο (επέστρεψε μετά τον γάμο του). Με την Λουντογκόρετς χρησιμοποίησε στα άκρα τους Μάριν και Ανδρούτσο. Μαζεύεται κόσμος και κοσμάκης. Ο Γιαννιώτας δεν πρόλαβε να δείξει πολλά πράγματα γιατί ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην προετοιμασία. Αν πάει στο Βέλγιο (σ.σ στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας), σίγουρα θα έχει τον χρόνο για να αποδείξει στον Χάσι ότι αξίζει να μείνει στο λιμάνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ