aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕρωτηματικά στο μυαλό του Μπαλταζάρ

Ερωτηματικά στο μυαλό του Μπαλταζάρ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, καταλήγει στα πρόσωπα που θα αποτελούν το αρχικό σχήμα για τον πρώτο αγώνα με την Αστάνα την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ. Ο Βάτερμαν θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια και από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ενσούε, Βούρος, Καρλάο, Κάζου (ή Ιωάννου).

Σε ρόλο αμυντικών μέσων θα είναι οι Μοράις – Σόουζα και στα άκρα της επίθεσης ο Σάλαϊ με έναν εκ των Αλ-Τάαμαρι, Εφραίμ. Για τη θέση λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο το προβάδισμα έχει ο Ζαχίντ, εκτός και αν ο Μπαλταζάρ προτιμήσει τον Σόουζα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δίπλα από τον Μοράις θα είναι ο Γκέντσογλου. Τέλος, στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα είναι ένας εκ των Ντελατόρε, Ρέζα.

Η Αστάνα βρέθηκε άλλες δύο φορές αντίπαλη με τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το 2015-16 στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί με 0-1 στο Καζακστάν, ενώ στο ΓΣΠ ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, με την Αστάνα να παίρνει την πρόκριση. Οι μονομάχοι αναμετρήθηκαν και το 2016-17 στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 2-1 στο ΓΣΠ, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε η Αστάνα το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ