Ερωτηματικά για τον Εμπεσίλιο

Ζήτηση άδεια για προσωπικούς λόγους...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Λορένσο Εμπεσίλιο ζήτησε άδεια από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο Ολλανδός, αντιμετωπίζει ένα «λεπτό» ζήτημα που αφορά τον ίδιο και έχει ενημερώσει σχετικώς τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό αφού η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μετάβαση της αποστολής στην Πολωνία. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2019. Σε περίπτωση που τεθεί ακόμη και θέμα αποχώρησής του, στον ΑΠΟΕΛ δεν θα αρνηθούν, φτάνει η πρόταση να είναι ανάλογη της αξίας του Ολλανδού παίκτη.

Διαβάστε επίσης: «Κόβει» παίκτες από την πτήση για Πολωνία ο Μπαλταζάρ

Από εκεί και πέρα, με ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση της αποστολής του ΑΠΟΕΛ που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επιθυμεί να πάρει μαζί του 25 ποδοσφαιριστές συν τρεις τερματοφύλακες, επομένως στο αεροπλάνο δεν θα μπουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Διαβάστε επίσης: Αποχωρήσεις έκπληξη από τον ΑΠΟΕΛ

Ένας εξ αυτών θα είναι ο Ζίφκο Μιλάνοφ, ο οποίος ενημερώθηκε να βρει ομάδα, ενώ με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα θα «κοπούν» και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θέλει να έχει υπεραριθμία στην ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς θέλει να δουλέψει εξειδικευμένα. Στην αποστολή επί πολωνικού εδάφους θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Γκάγιας Ζαχίντ, Ρόλαντ Σάλαϊ, Ντένις Πολιάκοφ, Εμίλιο Ενσούε. Το χθεσινό πρόγραμμα είχε αιματολογικές εξετάσεις και πρωινή προπόνηση.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ