aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈριξε… πόρτα από την σήραγγα σε Πάφος FC ο Πετρίδης

Έριξε… πόρτα από την σήραγγα σε Πάφος FC ο Πετρίδης

Mε συνοπτικές διαδικασίες απορρίφθηκε η πρόταση της Πάφος FC για απόκτηση των Μούσα Τάαμαρι και Νικόλα Ιωάννου.

Το ενδιαφέρον της παφιακής ομάδα για τον Ιορδανό διεθνή δημοσίευσε η ιστοσελίδα «alphanews» και επιβεβαιώθηκε διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Πολύβιου Παλιούρα στον Active (107,4 & 102,5) και αργά το βράδυ από τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουπόβ στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πάφος FC κατέθεσε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Αλ Τάαμαρι έναντι 1.000.000 ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης 30% και δανεισμό του Νικόλα Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ-Τάαμαρι-Πάφος FC: Πραγματική ιστορία μετεγγραφικής τρέλας

Ο Ρώσος συνιδιοκτήτης της Πάφος FC μιλώντας στην Cablenet σημείωσε πως «η αξία όλων των ποδοσφαιριστών έχει πέσει δραματικά και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση». Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία συζήτησης της πρότασης με τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη να απορρίπτει αμέσως την προσφορά.

Διαβάστε επίσης: Ντουπόβ: «Ο Τάαμαρι είναι επένδυση, να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση»

Το κατά πόσο θα επανέλθει η Πάφος FC με νέα πρόταση θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, ο Μούσα Τάαμαρι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε αναληθή τα όσα φημολογούνται περί μετεγγραφής του σε άλλη κυπριακή ομάδα και υπογράμμισε ότι στην Κύπρο θα παίξει μόνο για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Τάαμαρι για μετεγγραφολογία: «Στην Κύπρο μόνο ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ