aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈριξαν «άκυρο» για τον Καζού

Έριξαν «άκυρο» για τον Καζού

Για δεξιό μπακ ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ, για παίκτη που αγωνίζεται στην αντίθετη πλευρά έκανε λόγο χθεσινό δημοσίευμα στη Βραζιλία. Η ιστοσελίδα esportes.yahoo.com, έγραψε ότι η Σάντος έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για την παραχώρηση του 22χρονου αριστερού μπακ Καζού. Σημείωσε πως ο Πρόδρομος Πετρίδης συναντήθηκε με τον ομόλογό του Μοδέστο Ρόμα την περασμένη Πέμπτη, μαζί με τους Αλεσάντρο Σίλβα και Ροντρίγο Κόστα.

Ξαφνικό πρόβλημα με Εφραίμ ενόψει Ομόνοιας

Η πληροφορία για το ενδιαφέρον προς τον συγκεκριμένο παίκτη δεν επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να λένε πως δεν τίθεται θέμα αφού υπάρχει πληρότητα στην εν λόγω θέση.

Νέες καυτές πόζες από την αδελφή του «Ντέβι»! (pics)

«Οι διεργασίες δεν σταματούν ποτέ. Έχουμε τον σκάουτερ ο οποίος έχει παραμείνει στη Βραζιλία για ακόμη δύο μέρες γιατί συνεχίζονται κάποιες επαφές», είχε σχολιάσει χθες ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. «Με την επιστροφή του θα μιλήσουμε με τον Γιώργο Δώνη για να δούμε τα μετεγγραφικά, όχι μόνο του Ιανουαρίου, αλλά και για το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Και τι γίνεται με την… υποδοχή στον Ποτέ;

Οι τρεις θέσεις του Μοράις και «ούτε DVD’s»

Πρόταση ΑΠΟΕΛ για Kαζού; (pics/vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ