aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈρχεται στην Κύπρο για τον θρύλο ο Ρανέγκιε! (vids)

Έρχεται στην Κύπρο για τον θρύλο ο Ρανέγκιε! (vids)

Διέρρευσε το όνομα του εκλεκτού των Τόζα Σάπουριτς και Τόμας Κρίστιανσεν, όσον αφορά στην κάλυψη της θέσης του κεντρικού επιθετικού στον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τον ύψους 1.95μ. Σουηδό στράικερ Ματίας Ρανέγκιε (Mathias Ranégie), ο οποίος αναμένεται αύριο στην Κύπρο για τις τελικές επαφές.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Σέρβος διεθυντής ποδοσφαίρου των γαλαζοκίτρινων Σάπουριτς, από την θητεία του Νταλιάν Αερμπίν της Κίνας το 2015.

Ο 32χρονος φορ «κουβαλάει» ένα πολύ καλό βιογραφικό. Ανήκει στην αγγλική Γουότφορντ η οποία τα τελευταία χρόνια τον παραχώρησε ως δανεικό σε Μίλγουολ (Αύγουστος – Δεκέμβριος τη σεζόν 2014-15), Νταλιάν Αερμπίν (Ιανουάριος – Ιούνιος 2015). Επόμενος σταθμός του ως δανεικός ήταν η σουηδική Ντζουγκάρντεν στην οποία μέτρησε 10 συμμετοχές και 3 γκολ.

Προηγουμένως, ο Ρανέγκιε αγωνίστηκε κατά σειρά σε Λάργιε-Άντζερντ, Γκέτεμποργκ, Γκόου Αχέντ Ίγκλς, Χάκεν, Μάλμε και Ουντινέζε.

Δείτε τον Ρανέγκιε σε δράση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ