aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈρχεται και ο τρίτος στον ΑΠΟΕΛ, επιβεβαιώνουν τη συμφωνία οι Άγγλοι

Έρχεται και ο τρίτος στον ΑΠΟΕΛ, επιβεβαιώνουν τη συμφωνία οι Άγγλοι

Τη μετεγγραφή του Κάιλ Νέισμιθ στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνουν τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο 28χρονος Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής, αναμένεται ότι θα έλθει σύντομα στην Κύπρο ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να αποτελέσει την τρίτη προσθήκη των γαλαζοκιτρίνων για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Ο Νέισμιθ κρίθηκε πως πληροί τα κριτήρια για να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στην αριστερή πλευρά. Πρόκειται για φουλ μπακ ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίζει από το καλοκαίρι του 2018 στη Γουίγκαν (Γ΄Κατηγορία Αγγλίας), μετρώντας γεμάτες σεζόν. Ομάδα που αγωνιζόταν και ο Άγγλος επιθετικός Τζο Γκάρνερ, ο οποίος επίσης συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Νέισμιθ έπαιξε για μία τετραετία στην Πόρτσμουθ, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό τη Χάρτλπουλ.  Πριν μετακομίσει στα αγγλικά γήπεδα, έχοντας ως πρώτο προορισμό την Άκρινγκτον Στάνλεϊ, αγωνίσθηκε στη χώρα του, φορώντας τη φανέλα των Κάουντενμπιθ, Πάρτικ Θιστλ και Ρέιντζερς. Μετρά συνολικά 303 παιχνίδια στην έως τώρα καριέρα του και 47 τέρματα.

Τη μετεγγραφή του Νέισμιθ στον ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε το «Goal» από τις 29 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ