aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈρχεται απόψε για τον ΑΠΟΕΛ!

Έρχεται απόψε για τον ΑΠΟΕΛ!

Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε αναμένεται πως θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ για την περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται το βράδυ στην Κύπρο και στόχος είναι να μπει το συντομότερο σε ρυθμό προπονήσεων ώστε στον πρώτο αγώνα του 2018 να είναι στην αποστολή για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαίωση (Ντελατόρε)

Η ενημέρωση από το γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων: «Φθάνει σε λίγο στην Κύπρο, ο ποδοσφαιριστής Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Έρχεται για τον ΑΠΟΕΛ ο Ντελατόρε!

Όπως γράψαμε και προ ημερών πρόκειται για γρήγορο φορ που ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένεσε και αγωνίζεται από το 2016 στην Ταϊλάνδη με τη φανέλα της Σουφανμπούρι, καταγράφοντας καλές επιδόσεις στο ενεργητικό του. Ενδεικτικό είναι το στοιχείο που λέει πως σε 48 συμμετοχές έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 24 φορές, δείχνοντας έτσι την εκτελεστική του δεινότητα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντελατόρε, ο στόχος και το deal με Σάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον ΑΠΟΕΛ σε μια προσπάθεια να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για τον Ντελατόρε, παρακολούθησαν διά ζώσης τον ποδοσφαιριστή, μένοντας σε αδρές γραμμές ευχαριστημένοι με αυτά που είδαν. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό όσον αφορά στην προοπτική απόκτησής του. Στα συν του Βραζιλιάνου αποτελεί και το γεγονός πως βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (25 ετών). Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ρίο Πρέτο και Ντεσπορτίβο Μπραζίλ. Ακολούθως, πέρασε από τις Ιντερνασιονάλ, Πόρτο Β΄, Ατλέτικο Παραναένσε και ΚΠΡ.

Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ντελατόρε (pics/vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ