aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈψαξε το «μπαμ» με τον Μακέντα! (videos)

Έψαξε το «μπαμ» με τον Μακέντα! (videos)

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Το έψαξε πολύ ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση επιθετικού την τελευταία μέρα των μετεγγραφών, όμως τελικά οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς και οι γαλαζοκίτρινοι θα συνεχίσουν μέχρι τον Ιανουάριο με το υπάρχον ρόστερ.

Εκτός από τους Αΐλτον Αλμέιδα και Ορλάντο Σα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πρωταθλητές έψαξαν το «μπαμ» με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο 25χρονος (22.08.1991) επιθετικός γνωστός από την παρουσία του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2008-2014), Σαμπντόρια, ΚΠΡ, Στουτγκάρδη, Ντόνκαστερ, Μπέρμινχαμ, Κάρντιφ και Νότινγχαμ, είχε ενώπιον μία πολύ δελεαστική πρόταση με ψηλές απολαβές (κοντά 400.000 ευρώ συν μεγάλα bonus), όμως δεν απάντησε εντός του χρονοδιαγράμματος και τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ο Ιταλός φορ είχε και προτάσεις ενώπιόν του από την Πεσκάρα, αλλά και αγγλικές ομάδες γι’ αυτό και άργησε να απαντήσει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ από τη στιγμή που είναι ελεύθερος μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον και τις προσεχείς ημέρες.

Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έθεσε ψηλά τον πήχη, έψαξε για στράικερ από το πάνω ράφι, αλλά τελικά δεν έγινε εφικτό να μπει το… κερασάκι στη μετεγγραφική τούρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ