aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έπρεπε να πείσω όλους ότι είμαι ικανός»

«Έπρεπε να πείσω όλους ότι είμαι ικανός»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Κωστή, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

«Συγχαρητήρια στον κύριο Κρίστιανσεν γιατί έκανε εξαιρετική δουλειά στην ΑΕΚ, μας έβαλε δύσκολα. Η αξία του δευτεραθλητή δίνει αξία σε μας. Όσο για το παιχνίδι, θέλω να αναλάβω αποκλειστικά την ευθύνη για την χρησιμοποίηση του Αμορίν.

Με την είσοδο του Καρλάο ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και το πλάνο μας δούλεψε όπως το είχαμε σχεδιάσει με την αλλαγή αυτή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το πλάνο συνεχίστηκε με την είσοδο του Αλωνεύτη και νομίζω αυτές οι δυο αλλαγές μας βοήθησαν να γίνουμε πρωταθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανέλαβα για πέντε μέρες και έπρεπε να πείσω όλους στην ομάδα ότι είμαι ικανός και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι παίκτες μου με ακολούθησαν στο πλάνο που είχαμε.

Είμαστε πρωταθλητές, μπορώ να πω πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος έχει την ευθύνη που είμαι εδώ. Αυτό σημαίνει πως τα έκανε όλα σωστά. Πάλι προς τον πρόεδρο, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ