aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Έπρεπε να δοθούν 2 πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν αξίζει σχολιασμού…»

«Έπρεπε να δοθούν 2 πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν αξίζει σχολιασμού…»

Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει δύο πέναλτι στον ισόπαλο (0-0) αγώνα με την Πάφος FC, εάν ο διαιτητής δεν υπέπιπτε σε σφάλμα να μην υποδείξει παραβάσεις στη φάση του 67’ όταν ο Ζάντερ ανέτρεψε τον Τάαμαρι και στο 82’ όταν ο Χολτ έσπρωξε δυνατά γκρεμίζοντας τον Ιορδανό εξτρέμ.

Ο διεθνής παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, ο οποίος είναι αυτός που θα σχολάζει στο εξής τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ ως αντικαταστάτης του Βάσου Κωνσταντίνου.

Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον πιο πάνω αγώνα, άρχισε από το ακυρωθέν γκολ του Ντελατόρε στο β’ ημίχρονο. «Να επαινέσουμε τον βοηθό που περίμενε να δει πως θα εξελιχθεί η φάση. Απέκτησε πλεονέκτημα ευρισκόμενος σε θέση οφ σάιντ ο παίκτης που σκόραρε μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Πάφου και ορθώς δεν μέτρησε το γκολ.

Για τη φάση 67’ όταν ο Τάαμαρι ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ζάντερ, είπε: «Εφόσον δεν μπορείς να παίξεις την μπάλα δεν μπορείς να απλώσεις το πόδι σου. Λανθασμένα δεν δόθηκε το πέναλτι, αλλά επισημαίνω πως ο διαιτητής δεν βρισκόταν σε σωστή θέση. Έπρεπε να είναι στο ύψος της γραμμής για να έχει άποψη πιο καθαρή. Μπορούσε ο βοηθός να μέσω ενδοεπικοινωνίας να βοηθήσει αν είχε άποψη».

Για τη φάση στο 82’ με την ανατροπή του Τάαμαρι από τον Χολτ: «Πολύ εμφανής η παράβαση, δεν αξίζει σχολίασμού. Ο αμυντικός τον τράβηξε αρχικά και μετά τον έσπρωξε δυνατά. Έπρεπε να σφυριχτεί και αυτό το πέναλτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ