aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιβεβαίωση: Μία ανάσα από τον Λάτσι!

Επιβεβαίωση: Μία ανάσα από τον Λάτσι!

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, της περασμένης Κυριακής, αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κιαζίμ Λάτσι.

Ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο καλοβλέπει την περίπτωση του, αλλά προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω, έσπρωξε τις διαδικασίες για τον νεαρό εξελίξιμο δημιουργικό μέσο και βρίσκεται κοντά στο δανεισμό του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Λάτσι είναι 20 ετών και μάλιστα στους πρωταθλητές Ελλάδας εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια όσον αφορά στην εξέλιξή του και την προοπτική της καριέρας του.

Λένε πως διακρίνεται για το πάθος και τη δύναμη στο παιχνίδι του, για το διαρκές τρέξιμο αλλά και για την τεχνική του. Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού (εκεί παίζει από πιτσιρίκι), αγωνίστηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις, αλλά σε αυτήν που εντυπωσιάζει είναι του δημιουργικού χαφ.

Στο Youth League με την ομάδα Νέων κατέγραψε θετικότατες εμφανίσεις τα τρία προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας πως έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να προχωρήσει. Στον ΑΠΟΕΛ αξιολογούν την περίπτωσή του και εν ευθέτω χρόνω θα δράσουν αναλόγως.

photo

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ