aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιβεβαίωσε για Ασία και αποκάλυψε άλλη μία πρόταση ο Σόουζα

Επιβεβαίωσε για Ασία και αποκάλυψε άλλη μία πρόταση ο Σόουζα

Το ενδιαφέρον ασιατικής ομάδας επιβεβαίωσε ο Λούκας Σόουζα σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα foxsports.com (δείτε ΕΔΩ) της Βραζιλίας. Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ενδιαφέρον υπάρχει και από ευρωπαϊκή ομάδα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τ’ όνομά της.

Ο Λούκας Σόουζα ανέφερε πως υπάρχουν αρκετές διαφορές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε σχέση με τη Βραζιλία, ενώ επεσήμανε πως η προσαρμογή του στην Κύπρο ήταν σχετικά εύκολη λόγω της παρουσίας του προηγουμένως σε Πορτογαλία και Ιταλία.

«Η προσαρμογή εδώ ήταν ομαλή. Είχα έρθει από την Ιταλία και είχα ένα πέρασμα από την Πορτογαλία, έτσι, δεν μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ. Σε σύγκριση με την Βραζιλία είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Το ποδόσφαιρο εδώ στην Κύπρο είναι πιο δημοφιλές όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στον ΑΠΟΕΛ οι απαιτήσεις για παιχνίδια είναι τεράστιες, καθώς παίζουμε αγώνα κάθε δύο μέρες».

Διαβάστε επίσης: Πέντε φορές μικρότερο το ποσό για Πιέρο, αποκάλυψε το κόστος μετεγγραφής

Σε ερώτηση κατά πόσο σκέφτεται το ενδεχόμενο επαναπατρισμού ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ήταν αρνητικός, αναφέροντας πως «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» και ακολούθως μίλησε για το ενδιαφέρον ομάδας της Κίνας και άλλης ευρωπαϊκής ομάδας.

«Παρακολουθώ πάντα το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας Οι πιο διάσημες ομάδες εδώ (σ.σ. στην Κύπρο) χωρίς αμφιβολία, είναι η Παλμέιρας και η Φλαμένγκο. Πιστεύω ότι οφείλεται στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: 13 «σερβιτόροι» και η πρωτιά του Αλ Τάαμαρι

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί κάποια μέρα στην Εθνική Βραζιλίας ο Λούκας Σόουζα δεν ονειροπολεί: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ονειρεύομαι. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξει κάποιος στην Εθνική Βραζιλίας και πόση ποιότητα υπάρχει, ειδικά στη θέση που αγωνίζομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ