aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιβεβαιώνει ο Ζουέλα

Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς έχει προαναγγείλει την αποχώρηση του από τον σύλλογο με συνέπεια να έχουν αναπτυχθεί αρκετά σενάρια για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ο τοπικός επιχειρηματίας Δημήτρης Μπαταγιάνης είναι ένα όνομα το οποίο ακούγεται έντονα στα Τρίκαλα, ωστόσο δεν είναι και το μόνο. Ο ιδιοκτήτης των ακαδημιών της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα, Φρανκ Ζουέλα, όπως δήλωσε στο Gazzetta.gr έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στον σύλλογο της Football League προκειμένου να γίνει μεγαλομέτοχος.

Ο πρώην παίκτης των Ακράτητου, Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Απόλλωνα Σμύρνης παραδέχθηκε πως έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα με τον Χρήστο Γιαλιά.

«Πράγματι έχω κάνει μια κουβέντα με τον πρόεδρο των Τρικάλων κ. Χρήστο Γιαλιά. Είναι ένας έντιμος και ντόμπρος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Το έχω αφήσει πάνω του. Εκείνος θα αποφασίσει. Χρειάζεται χρόνος στο ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες στην παρούσα φάση», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ζου».

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σκοπεύει να επεκτείνει της Ακαδημίες της Σπόρτινγκ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ