aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιθυμούσε διακαώς τον Μηνά Αντωνίου ο Πουρσαϊτίδης

Επιθυμούσε διακαώς τον Μηνά Αντωνίου ο Πουρσαϊτίδης

Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, Μάκης Παπαϊωάννου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports το βράδυ της Τετάρτης (27/3) και προέβη σε σημαντικές τοποθετήσεις. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιανουάριο, προτού αποκτηθεί ο Ζαΐλσον Αραούζο, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Σάββας Πουρσαϊτίδης επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Μηνά Αντωνίου, για τον οποίο πάλεψε και η Δόξα και το Παραλίμνι.

Για ένα διάστημα υπήρχε η εντύπωση πως τελικά ο ΑΠΟΕΛ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει κάπου με την μορφή δανεισμού, αλλά τελικά ο παίκτης, κι αφότου η Σαλαμίνα κατέληξε στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που αποδεσμεύτηκε από την Ομόνοια, ο Κύπριος επιθετικός μετακόμισε στο Παραλίμνι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πρόσφατες πληροφορίες ότι υπάρχει αισιοδοξία για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, αφού οι επαφές είναι σε καλό δρόμο, ενώ για κάποιους ποδοσφαιριστές για τους οποίους γράφτηκε πως μπήκαν στο στόχαστρο άλλων ομάδων, όπως οι Ελουντού και Τζολοβάρτ, τόνισε πως δεν προσέγγισε καμία ομάδα επισήμως τη Σαλαμίνα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Κύπρος Χριστοφόρου, εκφράζοντας και την άποψή του ότι έπρεπε να κληθεί στην Εθνική Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ