aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπίθεση Τσόκκου κατά πάντων - Ρισπέκτ στον ΑΠΟΕΛ!

Επίθεση Τσόκκου κατά πάντων – Ρισπέκτ στον ΑΠΟΕΛ!

Κατά πάντων στράφηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Γιώργος Τσόκκος, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Τσόκκος έθιξε για πολλοστή φορά την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει λόγω της πανδημίας η επαρχία Αμμοχώστου, και τόνισε πως αντί στην Κύπρο, όπως σε άλλες χώρες, να βοηθηθούν και να αποζημιωθούν οι μικροί σε μια έκτακτη ανάγκη, εμείς μειώνουμε τις ομάδες από 14 σε 12.

‘Εκανε λόγο για… γύμνια των φορέων που προστατεύουν το ποδόσφαιρο και τα σωματεία αλλά και για… αναπηρία, στασιμότητα, αδράνεια και κουλτούρα κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων τα τελευταία χρόνια.

Δεν παρέλειψε τέλος να εκφράσει τον σεβασμό του προς τον ΑΠΟΕΛ και την απόφαση του να προσφέρει ένα ποσό για την απόκτηση του Δημήτρη Θεοδώρου, αν και δεν ήταν αναγκασμένος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσόκκου:

Ώρες ώρες είναι για να τρελαίνεσαι με αυτά που διαβάζεις στην Κύπρο. Δηλώσεις κ. Μάριου Λευκαρίτη, χαιρετίζει ο ΠΑΣΠ. Μα σε ποιον πλανήτη ζούμε; Χωρίς τουρισμό, την μοναδική μεγάλη βιομηχανία της χώρας,δεν επιβιώνει το κράτος. ‘Ισως θα πρέπει να τους «προσγειώσουμε» από τα σαλόνια της UEFA στην Επαρχία Αμμοχώστου, να διαπιστώσουν λίγα πράγματα για την έκτακτη ανάγκη, όταν δουλεύουν οι άνθρωποι 1,5 μέρα την εβδομάδα και δεν βγαίνουν καν τα ενοίκια τους για 2 χρόνια σερί και έχουν να ταίσουν οικογένειες. ‘Εχουν πτωχεύσει ένα σωρό τουριστικές εταιρείες στην Ευρώπη και στην Κύπρο και στην Επαρχία Αμμοχώστου αρκετές είναι στα όρια πτώχευσης και δανείζει ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουν.

Στην Γερμανία οι μεγάλοι αποζημιώνουν τους μικρούς και εμείς σε μια άκρως τουριστική περιοχή, τα καταφέραμε να κλέψουμε τα περιουσιακά στοιχεία και να μειώσουμε τις ομάδες μόνο για μια χρονιά από τις 14 στις 12. Στην έκτακτη ανάγκη που συμβαίνει μια φορά κάθε 100 χρόνια, και εμείς χειροκροτούμε!! Καμιά άποψη για τα εκατομμύρια που χαριστήκαν και τιμωρηθήκαν αυτοί που πλήρωναν, για τις αποζημιώσεις, για την κεντρική τηλεοπτική διαχειρίση, για τα περιουσιακά στοιχεία που χάνονται, στην έκτακτη ανάγκη έχουν ή θα βγαίνουν επιλεκτικά?

Respect στους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ που πρόσφερε ποσό ενώ δεν ήταν αναγκασμένο και στον Δημήτρη Θεοδώρου που προσφέρθηκαμε να συνεισφέρει και ο ίδιος.

Από αυτή την γύμνια των φορέων που προστατεύουν το ποδόσφαιρο και τα σωματεία, την «αναπηρία», την στασιμότητα, την αδράνεια και την κουλτούρα κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων τα τελευταία χρόνια, η μόνη βιώσιμη λύση για να προστατευτεί η ΕΝΠ είναι να υπάρχουν 5 επιχειρηματίες και η προεδρία να αλλάζει εκ περιτροπής κάθε 2-3 χρόνια, αλλιώς θα κατέβει με την εφηβική ομάδα.

Ναι να μένεις εξωτερικό και τέτοια «προστασία», flexibility, και αντανακλαστικά στις δύσκολες στιγμές και κρίσεις δεν αντέχονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ