aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιτέλους... αυτές είναι οι νέες στολές του ΑΠΟΕΛ!

Επιτέλους… αυτές είναι οι νέες στολές του ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε την πρώτη εντός έδρας, επίσημη εμφάνιση της ομάδας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18. Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίστηκαν στα προκριματικά του Champions League με την δέυτερη και την τρίτη στολή, μπλέ και πορτοκαλί χρωματισμών αντίστοιχα.

Με κυρίαρχο χρώμα το κίτρινο και με μπλε χρωματισμό στο μανίκι και στο πλευρό σε ότι αφορά στη φανέλα και με κίτρινο παντελονάκι ως πρώτη επιλογή και μπλε ως δεύτερη επιλογή, ο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία αθλητικού υλικού Νike ενσωματώνει την τεχνολογία Dri-Fit, σε ένα σχεδιασμό για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση σχεδιάστηκε χρωματικά σε αποκλειστικότητα από τη Νike, για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ενώ παρουσιάστηκε από τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας, Γουδίνιο, Βούρο, Σάλαϊ και Ζαχίντ.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, θα φορεθεί στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (13/9).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ