aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιστρέφει στην Κύπρο και ντύνεται στα πράσινα ο Καζού

Επιστρέφει στην Κύπρο και ντύνεται στα πράσινα ο Καζού

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ ο Βάντερσον ντε Ζεσούς Μαρτίνς, γνωστός ως Καζού επιστρέφει στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνεχίζει τις μετεγγραφές από το… πάνω ράφι με τον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο μπακ να έρχεται σύντομα στην Κύπρο για να ενισχύει την ομάδα του Λιάσου Λουκά.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο Καζού θα φορέσει τα πράσινα της νεοφώτιστης στην Ά Κατηγορία ομάδας. Το καλοκαίρι του 2019 η Σάντος πώλησε στην Μπράγκα τον ποδοσφαιριστή για 350.000 ευρώ. Στην πορτογαλική ομάδα κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2019-20 και παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκοϊάς Βραζιλίας, όπου έμεινε για το ημερολογιακό έτος 2020, καταγράφοντας συνολικά 16 συμμετοχές. Τα τελευταίο εξάμηνο επέστρεψε στην Μπράγκα, όπου και πάλι αγωνίστηκε μόνο μια φορά.

Το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα εκπνέει το 2023 και μένει να φανεί κατά πόσο ο Καζού θα έρθει στην Κύπρο ως δανεικός ή εάν θα μείνει ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ