aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιστρέφει νωρίτερα ο Σάλαϊ, αναμένεται νέα συμφωνία

Επιστρέφει νωρίτερα ο Σάλαϊ, αναμένεται νέα συμφωνία

Στον Active μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε για όλα τα νεότερα των γαλαζοκιτρίνων.

Για την προετοιμασία ενόψει των αγώνων με την Ομόνοια και την Ρεάλ: «Είναι ένα βουνό από αγώνες και το αναφέρουμε πριν αρχίσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τον επόμενο μας αντίπαλο, και από σήμερα αφού απομένουν 4 μέρες, θα κοιτάξουμε ακριβώς πως θα προετοιμαστούμε για την Ομόνοια. Από αύριο ο Δώνης θα έχει μια πιο ξεκάθαρη γνώμη, αφού επιστρέφουν απόψε οι διεθνής και αύριο θα ενσωματωθούν όλοι στην προπόνηση. Ο Σάλαϊ μίλησε με τον ομοσπονδιακό του προπονητή και σήμερα επιστρέφει πίσω, δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Κόστα Ρίκα. Κάποιοι από τους διεθνής αν όχι όλοι είναι στις σκέψεις του προπονητή, έχει πιο πολλές επιλογές και ο ίδιος θα αποφασίσει για την αποστολή και την εντεκάδα. Το ιατρικό δελτίο είναι πιο μικρό από ποτέ με τους Ιωάννου, Βάτερμαν και Μιλάνοφ».

Για τον Λάγο: «Ο Λάγο προπονείται εδώ και 4 μέρες και ο προπονητής θα κρίνει αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για τα εισιτήρια με την Ομόνοια: «Η διαδικασία είναι γνωστή. Δικαιούμαστε 2200 εισιτήρια, και σήμερα άρχισε η προπώληση. Πιστεύω ότι θα εξαντληθούν όλα».

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη: «Αυτό που συνέβηκε από το Σάββατο όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση του, είναι πρωτόγνωρο. Είναι 20 χρόνια επαγγελματίας στον χώρο, αλλά το να υπάρχει αυτή η αναγνώριση από όλες τις μεγάλες ομάδες, με ανακοινώσεις που ευχαριστούν τον Κωνσταντίνο για την προσφορά του, τότε ο ίδιος θα το αντιλαμβάνεται ως κάτι ξεχωριστό. Είναι φωτεινό παράδειγμα η αντίδραση όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να αποτελεί πρότυπο για πολλές γενιές. Δεν σταμάτησε να γυμνάζεται και να συμβιβάζεται. Ασχολείται με τα κοινά και έχει πολλά να προσφέρει στο ποδόσφαιρο».

Για τον Πρόδρομο Πετρίδη: «Έρχεται αύριο το πρωί και θα είναι παρών στην παρουσίαση της Cablenet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Για τις συναντήσεις με τους προέδρους ομάδων στην Βραζιλία: «Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο. Θα προκύψουν νεότερα, και θα υπάρξει ανακοίνωση για κάποια συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε όταν τελειοποιηθεί. Ευελπιστούσαμε ότι θα υπήρχε πρόσφορο έδαφος και έτσι έγινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ