aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Επιστράτευσε Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός μετά το "όχι" στην παράταση από τον ΑΠΟΕΛ»

«Επιστράτευσε Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός μετά το “όχι” στην παράταση από τον ΑΠΟΕΛ»

O ΑΠΟΕΛ δεν συναινεί στην επέκταση του δανεισμού του Γκάγιας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 20 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζει η ελλαδική ιστοσελίδα «sdna.gr». 

«Ένα θέμα που απασχολεί τους “πράσινους” ενόψει της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος είναι η παραμονή των παικτών που είναι δανεικοί ή μένουν ελεύθεροι. Ο ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμεί την ολιγοήμερη επέκταση δανεισμού του Ζαχίντ, με τον Παναθηναϊκό να επιστρατεύει και τον παίκτη για να μιλήσει με την κυπριακή ομάδα».

Παράλληλα ένα άλλο δημοσίευμα, της ελλαδικής εφημερίδας Sportday αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ζητήσει απο τον Παναθηναϊκό όπως ο Κώστας Αποστολάκης ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, στις 5 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ