aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπίσημο: Τον ανακοίνωσε στον ΑΠΟΕΛ με ποσοστό μεταπώλησης 62,5%

Επίσημο: Τον ανακοίνωσε στον ΑΠΟΕΛ με ποσοστό μεταπώλησης 62,5%

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Την παραχώρηση του Μιγκέλ Σίλβα στον ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε επίσημα η Βιτόρια Γκιμαράες. Η πορτογαλική ομάδα με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σημειώνει πως διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 62,5% σε περίπτωση μεταπώλησης του 25χρονου τερματοφύλακα.

Ο Σίλβα βρίσκεται στην Κύπρο από την Τετάρτη (8/7) μαζί με τον Ρικάρντο Φερνάντες, πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος εκτελεί χρέη ατζέντη στη μετεγγραφή του νεαρού πορτιέρε. Η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Σίλβα προνοεί διετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να πληρώσει χρήματα στην πορτογαλική ομάδα για την παραχώρηση του Σίλβα.

Διαβάστε επίσης: Ζητούσε €400.000 από τον ΑΠΟΕΛ και πάει δωρεάν στη Δανία!

Η ανακοίνωση της Γκιμαράες

«Η Βιτόρια Γκιμαράες ενημερώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για την μετεγγραφή του Μιγκέλ Σίλβα. Η Βιτόρια Γκιμαράες διατηρεί το 62,5% των οικονομικών δικαιωμάτων του αθλητή σε μελλοντική μεταπώληση του Σίλβα.

Ο Σίλβα κατέγραψε περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την επαγγελματική ομάδα της Βιτόρια Γκιμαράες, έχοντας επίσης εκπροσωπήσει και την Εθνική U21 της Πορτογαλίας. Η Βιτόρια Γκιμαράες εύχεται στον Μιγκέλ Σίλβα καλή τύχη στο νέο στάδιο της καριέρας του και τον επαινεί για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξε σε αυτές τις εφτά αγωνιστικές περιόδους».

Το βίντεο που ετοίμασε η Βιτόρια Γκιμαράες για τον Μιγκέλ Σίλβα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ