aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπίσημο: Στον ΑΠΟΕΛ ο Σάλαι!

Επίσημο: Στον ΑΠΟΕΛ ο Σάλαι!

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάλαι, ο οποίος έρχεται στους γαλαζοκίτρινους με ελευθέρα μετεγγραφή.

Σαλάι: Ενθουσιασμένος για ΑΠΟΕΛ, σήμερα οι διαπραγματεύσεις!

Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατάληξη σε συμφωνία με την Puskás Akadémia FC, για ελεύθερη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ρόλαντ Σάλαι (Roland Sallai).

Η Ακαδημία Πούσκας επιβεβαιώνει τις επαφές με ΑΠΟΕΛ

Σε σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη μεταξύ της αντιπροσωπείας του ΑΠΟΕΛ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, το μέλος της επιτροπής προγραμματισμού Γιώργο Σταμάτη, τον Γενικό διευθυντή Ευθύμιο Αγαθοκλέους και της διοίκησης της ομάδας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής συμφωνήθηκε η παραχώρηση του.

«Έχω λάβει μια πολύ ελκυστική πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, τετραετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2021. Ο Ρόλαντ Σάλαι θα επιστρέψει μαζί με την αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, για να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό “20”. Καλωσορίζουμε τον Ρόλαντ Σάλαι στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με την ομάδα μας».

Στο κάδρο του ΑΠΟΕΛ ένα μαγυάρικο… βιολί

Στο προσκήνιο ο Σαλάι για τον ΑΠΟΕΛ

Δύο εκατομμύρια η τιμή εκκίνησης του Σάλαϊ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ