aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπιπέδου «Κάβεγκολ»

Επιπέδου «Κάβεγκολ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η περίπτωση του Μάριο Καμόρα, μέσα από το βιογραφικό, τα dvd, αλλά και τις συστάσεις που τον ακολουθούν, είναι εξαιρετική. Το θέμα με τον Πορτογάλο ωστόσο παρουσιάζει και πολλές ιδιαιτερότητες με τους πολλούς μάνατζερ που φαίνεται να τον εκπροσωπούν, αλλά και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νυν ομάδα του, η Κλουζ.

Γι’ αυτό και στον ΑΠΟΕΛ κρατούν μικρό καλάθι, παρά τις πολύ καλές πιθανότητες που υπάρχουν για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή. Το θέμα όμως της ενίσχυσης δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με τον Καμόρα…

Στους πρωταθλητές οι διεργασίες βρίσκονται στο φόρτε τους και δεν αποτελεί μυστικό πως ο μεγάλος στόχος είναι ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά. Μπορεί όνομα να μη διαρρέει, ωστόσο στη μικρή λίστα υποψηφίων που συστάθηκε υπάρχουν πολύ ηχηρά ονόματα, με βεληνεκές ίδιο ή παρόμοιο μ’ αυτό του προκατόχου του, δηλαδή του Καβενάγκι.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν κάνει ήδη τις κρούσεις τους και περιμένουν απαντήσεις. Επί του παρόντος δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο εκτός από υπομονή, αφού ό,τι ήταν να κάνουν από τη μεριά τους το έκαναν. Δεν μένουν πάντως με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους σε περίπτωση που οι απαντήσεις είναι αρνητικές.

Η άφιξη του Τόμας Κρίστιανσεν, αύριο, θα εντείνει ακόμα περισσότερο τις ενέργειες για να «τρέξει» ακόμα πιο πολύ το θέμα του επιθετικού, το οποίο οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να κλείσει όσο γίνεται πιο σύντομα.

Παρόλο που στον ΑΠΟΕΛ δεν βάζουν χρονοδιαγράμματα, καθώς ο χρόνος ακόμα δεν πιέζει, δεν θέλουν να μείνουν στο παρά πέντε και μετά να τρέχουν. Ιδανικό σενάριο θα είναι ο επιθετικός να είναι στην αποστολή για την Πολωνία ή έστω με πολύ μικρή καθυστέρηση.

Σ’ αυτό το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές θα μπουν στη μάχη της Ευρώπης και του Τσάμπιονς Λιγκ με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες (εφόσον κλείσει και το θέμα του αριστερού μπακ) και θα κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους να κάνουν καρέ σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται στις αμέσως επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις (και) στο θέμα του επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ