aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Επιλέγω τον Τάαμαρι, θ’ ακούσουμε πολλά για αυτόν!»

«Επιλέγω τον Τάαμαρι, θ’ ακούσουμε πολλά για αυτόν!»

Συνέντευξη στη φημισμένη «A Bola» παραχώρησε ο Ροδόλφο Βας. Ο πρώην αρχισκάουτερ του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε και στη θητεία του στην Κύπρο την οποία χαρακτήρισε έντονη και γεμάτη αναμνήσεις.

«H Κύπρος είναι μια υπέροχη χώρα και ο ΑΠΟΕΛ ένας μεγάλος σύλλογος. Ήμουν χαρούμενος εκεί. Είμαι τυχερός που δούλεψα με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και είχα τη χαρά να πανηγυρίσω τον τίτλο του πρωταθλητή μαζί του και με τον Νούνο Μοράις, οποίος ήταν αρχηγός της ομάδας», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ένας-ένας… με τη σειρά» και το αργότερο μέχρι αύριο

Ακολούθως ο Πορτογάλος σκάουτερ κλήθηκε να επιλέξει τη μετεγγραφή που τον χαροποίησε περισσότερο από κάθε άλλη στην καριέρα του και η απάντηση είχε «χρώμα» ΑΠΟΕΛ. «Υπάρχουν αρκετές, όμως θα επιλέξω αυτή του Μούσα Αλ Τάαμαρι στον ΑΠΟΕΛ. Πήγαμε και τον παρακολουθήσαμε να παίζει στην Ιορδανία. Πολλοί είπαν ότι δεν υπάρχουν ικανοί παίκτες στην Ιορδανία. Όμως ο Λιτμάνεν είναι Φινλανδός, ο Γουεά Λιβεριανός, ο Γκιγκς Ουαλός. Πιστεύω θα ακούσουμε πολλά για τον Τάαμαρι στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ