aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕπικός Αλέφαντος για τατουάζ και τους 22 παίκτες στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων! (vids)

Επικός Αλέφαντος για τατουάζ και τους 22 παίκτες στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων! (vids)

Απίστευτος κι επικός για άλλη μία φορά ο Νίκος Αλέφαντος, ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, του Ολυμπιακού Πειραιώς και πολλών άλλων ομάδων.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν δύο βίντεο στην σελίδα Pippo soccer stories στο Facebook, με τον ίδιο να αναφέρεται με έντονο ύφος στα τατουάζ με τα οποία γεμίζουν το σώμα τους οι σημερινοί ποδοσφαιριστές και απαιτεί ηθική και τάξη.

Μίλησε για παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων που όπως είπε παρακολούθησε πριν από ένα μήνα και διαπίστωσε πως 22 παίκτες δεν είχαν ούτε ένα τατουάζ και μάλλον δεν κοίταξε καθαρά ο κ. Αλέφαντος μιας και αρκετοί φέρουν πολλά τατουάζ στο σώμα τους και από τις δύο πλευρές. Αν λάβουμε βέβαια υπόψη ότι αρκετοί φορούσαν εσωτερικό μακρυμάνικο φανελάκι και αρκετά τατουάζ κρύβονταν, τον δικαιολογούμε. Αμ, το άλλο; Αν ήταν πρόεδρος σε όποιον δεν είχε τατουάζ θα έδινε από 5.000 έκαστος είπε.

Αναλυτικά οι αναφορές του και τα βίντεο: «Είδα ένα παιχνίδι πριν από ένα μήνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας, και βλέπω 22 ποδοσφαιριστές ούτε ένα τατουάζ. Έτσι κι ήμουνα πρόεδρος θα κατέβαινα κάτω από 5.000 έκαστος θα πάρετε. Όποιος λοιπόν είναι πρόεδρος ή προπονητής και ερχόταν παίκτης κι είχε τατουάζ να του πει θα πας κύριε όπου θέλεις, αυτή την πόρτα δεν την περνάς με τίποτα. Τι τατουάζ; Μάθαμε τώρα ο άλλος πετάει την γκόμενα, πετάει εδώ (σ.σ. εννοεί το γεγονός που σε πολλών τα τατουάζ απεικονίζεται η σύντροφος τους). Ποιά τατουάζ ρε; Έξω. Μόλις έρθει μετεγγραφή να τον δεις. Ταζουάζ έχει; Έχει… Άρα δρόμο. Αυτά είναι τα νέα συστήματα Αλέφαντου».

Σ.σ. Οι αναφορές του στον γραπτό λόγο έτυχαν επιμέλειες όπως θα αντιληφθείτε, για να βγαίνει νόημα, καθότι αρκετοί μπορεί να μην καταλάβουν όλα όσα αναφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ