aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ντελατόρε (pics/vids)

Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Ντελατόρε (pics/vids)

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στη Βραζιλία βρίσκεται εδώ και μέρες ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος είχε και θα έχει επαφές με διάφορους συλλόγους (Σάντος, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Παραναένσε και Σάο Πάολο) για την ανάπτυξη σχέσεων και την προοπτική συνεργασίας.

Ήδη, μετά τη συμφωνία με τη Σάντος για συνεργασία σε κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος, το… νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν αποκλείεται ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει και σε άλλα Deal.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, στις επαφές που είχε με τους Βραζιλιάνους… έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Βραζιλιάνου με Ιταλικό διαβατήριο επιθετικού Γκιγιέρμε Ντελατόρε, ο οποίος αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, όμως μπορεί να παίξει και στα «φτερά», έχοντας για κυριότερά του χαρακτηριστικά την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Ατλέτικο Παραναένεσε, όμως το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται στην Ταϊλάνδη με τη φανέλα της Σουφανμπούρι. Είναι 25 ετών (01/05/1992) και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ρίο Πρέτο και Ντεσπορτίβο Μπραζίλ. Ακολούθως, πέρασε από τις Ιντερνασιονάλ, Πόρτο Β’, Ατλέτικο Παραναένσε και ΚΠΡ. Το 2016 σημείωσε 10 γκολ σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Σουφανμπούρι, ενώ τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 14 σε 21 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ