aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕπένδυση με Καραμπατάκη και Ιερωνυμίδη στον ΑΠΟΕΛ

Επένδυση με Καραμπατάκη και Ιερωνυμίδη στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Χρίστος Καραμπατάκης (κεντρική φωτό) και Βίκτωρας Ιερωνυμίδης (φωτό στο τέλος του ρεπορτάζ). Αυτά είναι τα ονόματα των δυο νεαρών παικτών, που θα αγωνίζονται στον ΑΠΟΕΛ κατά την ερχόμενη καλαθοσφαιρική αγωνιστική περίοδο και αυτό καθώς, η απόκτηση των δυο ταλαντούχων παικτών, είναι πλέον γεγονός. Όλα αυτά τη στιγμή που πριν από λίγες μέρες, είχαμε αποκαλύψει ότι οι γαλαζοκίτρινοι είχαν «αγκαλιάσει» δυο νεαρούς παίκτες, των οποίων πλέον τα ονόματα είναι γνωστά.

Η κίνηση αυτή, δεν έχει να κάνει μόνο με την άμεση ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αλλά και με το μέλλον καθώς ο Καραμπατάκης είναι 19 ετών και ο Ιερωνυμίδης είναι στα 22. Βέβαια, ο καθύλην αρμόδιος για να αποφασίζει περί του χρόνου συμμετοχής στα παιχνίδια, δεν θα είναι άλλος, πλην του προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ωστόσο επειδή ο Κύπριος τεχνικός εκτίμησε το ταλέντο των δυο αυτών παικτών και έτσι, τους πρότεινε στη διοίκηση η οποία με τη σειρά της, υλοποίησε την επιθυμία του.

Οι κινήσεις αυτές καταδεικνύουν ότι στο ΑΠΟΕΛ, είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν μιαν πολύ δυνατή ομάδα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ικανή να διεκδικήσει και τα δυο τρόπαια. Θυμίζουμε ότι στους γαλαζοκίτρινους, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι έμπειροι Κύπριοι, Τόλης Κασκίρης, Γρηγόρης Παντούρης, Γαβριήλ Κοιλαράς, όπως και ο αρχηγός Βασίλης Κούνας. Σε εκκρεμότητα, παραμένει ακόμα το ζήτημα του Μύθιλλου, που αν τελικά αποφασίσει να σπουδάσει στην Κύπρο, τότε με τη σειρά του, θα αποτελέσει μιαν επιπρόσθετη (και πολύ καλή) επιλογή σε αυτές που θα έχει ο Αντώνης Κωνσταντινίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ